Preventiv – Vlerësim Projekti

Saktësia e Vlerësimit

Kuptohet që forma e vlerësimit nuk mund të jetë 100% e saktë në të gjitha rastet. Shpesh herë një projekt përfshin shumë më tepër se c’mund të parashikojë një formular, mund të lindin ide të reja gjatë punes apo e kunderta, te mbivlerësohet. Si rrjedhim, ju keshillojmë t’a përdorni formularin për të marrë një çmim referencë apo për të parashikuar buxhetin, jo si një çmim përfundimtar të projektitbag-of-money-icon1.app-website-design-inhabiti

 

 

 

 

Përse Duhet Të Na Zgjidhni…

Prezantimi

Sepse jemi një ekip i vogël, por i apasionuar pas internetit dhe përmirësimit të tij. Grafika e bukur dhe funksionale, thjeshtësia e perdorimit dhe zhvillimi i aplikacioneve intuitive janë vetëm disa nga pikat tona të fokusit.

Detajet

Sepse jemi manjakë në kujdesjen e detajeve. Edhe pse shpesh humbasim më tepër kohë se ç’mund të kishim planifikuar, nuk bëjmë dot ndryshe. Kjo vlen për gjithçka: që nga projektimi e deri tek vendosja online.

Tarifat

Sepse jemi me këmbë në tokë dhe nuk kërkojmë më shumë se projekti vërtetë kushton. Për më tepër, tarifat tona janë aq kompetitive në raport me cilësinë, sa nuk do e mendoni dy herë zgjedhjen.

Pasion

Sepse punën e kemi pasion, jo thjeshtë një mjet jetese. Si rrjedhim, nuk vendosim standarte të ndryshme për kategori të ndryshme klientesh dhe nuk degradojmë cilësinë kur kërkesat rriten.

 

 

 

 

 

 

Emri Juaj *

Email *

Nr. Kontakti *

Kompania *

Faqja Web Aktuale (Nëse keni)

Numri i faqeve që dëshironi

Doni të përdorni një sistem menaxhimi CMS? *
PoJo

Dëshironi të shisni produkte në faqe? *
PoJo

Informacione ekstra