ThinkWeb

Kreativitet.
Perfeksion.
Made in ♥ Albania.

Kush Jemi ThinkWeb | Studio Kreative Web Design

Ne jemi ThinkWeb.al, një studio kreative Web Design dhe Web Development në Tiranë, Shqipëri. Jemi të specializuar në ndërtimin e faqeve të internetit dinamike dhe statike që kryejnë një shumëllojëshmeri fuksionesh, sipas kërkesave të klientëve tane! Faqet web që ndërtojmë i përshtaten biznesit të madh apo të vogël si dhe për individë apo faqe personale të tipit Blog, online portfolio etj. Stafi ynë, i përbërë nga profesionistë Web Designers dhe Web Developers do të realizojë çdo kërkesë tuaj duke krjuar një prezencë online moderne dhe funksionale ku çdo klient do të mund të ju gjejë shumë lehtë online! Faqet e internetit që ndërton ThinkWeb.al janë responsive dhe përshtaten në çdo pajisje, si kompjuter, tablet, apo smartphone, duke mos humbur asnjë vlerë funskionale.

Teknologjia Jonë